καλάθι  

χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

καλάθι ταμείο

Newsletter

Tρόποι παράδοσης

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

-----------------------------------------

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑΣ

1. Μπορείτε να παραλάβετε τα είδη από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

2. Σε περίπτωση που θέλετε παράδοση στο χώρο σας η αποστολή γίνεται από έμπειρους ανθρώπους μας με φορτηγά της εταιρίας μας ή με ταχυμεταφορές με τo κόστος να διαμορφώνεται:

α) Για μικροσυσκευές το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5€ με δωρεάν αντικαταβολή ανα συσκευή.

β) Για μεγάλες συσκεύες (πλυντήρια, στεγνωτήρια,ψυγεία, κουζίνες) το ελαχιστο κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 9 ευρώ  και αφορά παράδοση του προϊόντος εως το πεζοδρόμιο της οικίας σας. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνενόησης με το κατάστημα.

3.Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη

 

    Για απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται κατόπιν συννενοήσεως με το κατάστημα.

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

1.Για μικροσυσκευές η αποστολή γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε και το κόστος που σας επιβαρύνει εξαρτάται από το βάρος και τις διαστάσεις του προιόντος που θέλετε.

2. Για μεγάλες συκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες) ανεξαρτήτου ποσού η αποστολή γίνεται μέσω πρακτορείου της προτίμησης σας ή με κάποιο πρακτορείο που συνεργάζεται η εταιρεία μας. Το κόστος των υπηρεσιών αυτών διαμορφώνεται ανάλογα με το τόπο παράδοσης και σας το γνωστοποιούμε πριν το κλείσιμο της παραγγελίας σας. Στην περιπτωση αυτή δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή Paypal.

Για παραγγελιες εκτος αττικης υπαρχει χρεωση 5€ μεταφορικων απο τις αποθηκες μας μεχρι και την μεταφορικη εταιρεια στην αττικη